Team

Met het DierenDokters team aan jouw zijde sta je er alles behalve alleen voor... 

 

 

Jeroen Dreuw

Jeroen Dreuw

Jeroen is mede-oprichter van DierenDokters en verantwoordelijk voor de grote lijnen, de acquisitie en realisatie van nieuwe klinieken. Als je het even niet meer weet, dan moet je bij Jeroen zijn. Dan stuurt hij je een onverwachte richting op die je nog even niet had gezien. 

In zijn vrije tijd probeert hij elke dag de moeite waard te maken. Met zijn gezin, met bokshandschoenen aan of op een mountainbike.

   06-28454106

   /in/jeroendreuw


Maico Boumans

Maico Boumans

Maico is mede-oprichter van DierenDokters en als dierenarts verantwoordelijk voor het veterinaire beleid en de ondersteuning van de klinieken. Onder het motto "eens een dierenarts, altijd een dierenarts" ziet hij altijd weer mogelijkheden om de cliënten en patiënten nog beter van dienst te zijn en nieuwe initiatieven te lanceren.

In zijn vrije tijd mag hij graag chillen met zijn gezin of een website in elkaar sleutelen. Als hij met vakantie gaat moet daar water bij betrokken zijn (liefst boven 20°C of onder 0°C).

   06-53152306

   /in/maicoboumans


Carma Oudendorp

Carma Oudendorp

Wat kan Carma niet? Vanaf de opening van de eerste DierenDokters kliniek begonnen als paraveterinair stagiair en meegegroeid in de organisatie. Carma kent DierenDokters op haar duimpje en is als office manager een echte regelaar.  

Als Carma vrij is, staat ze altijd in dubio; in de weer met de kids, op pad met vriendinnen of een urenlange wandeling met haar hond Lynn?


Mariola Wegman

Mariola Wegman

Mariola is gecertificeerd coach en bij DierenDokters werkt zij als praktijkcoach. Ze wordt in haar werk helemaal gelukkig als ze een succesvol team kan vormen en een sfeer kan creeeren waarin iedereen optimaal kan presteren.

In haar vrije tijd spendeert Mariola graag haar tijd aan haar familie en vrienden of helpt ze graag haar man met zijn bedrijf. Als je haar even kwijt bent, dan vindt je haar vast bij de paarden.


Ellen Hendriks

Ellen Hendriks

Met zowel paraveterinaire achtergrond als uitgebreide kennis van financiën is Ellen een hele waardevolle aanvulling binnen het team. Deze spontane en gezellige dame gaat geen uitdaging uit de weg en is een ware duizendpoot.

Als echte muziekliefhebber houdt Ellen ervan om in haar vrije tijd festivals en concerten te bezoeken. Daarnaast is zij ook gek op een rondje wandelen of hardlopen om vervolgens lekker te bankhangen samen met haar kat Noppes, baardagaam Draakje en een goed glas wijn.


Aurelia Heebing

Aurelia Heebing

Aurelia houdt van cijfertjes en komma's en zwaait de scepter over de boekhouding van DierenDokters. Haar grote mate van zelfstandigheid zorgt ervoor dat het management van DierenDokters zich hier geen zorgen over hoeft te maken en alle cijfers in hapklare brokken worden aangeleverd.

Deze administratieve duizenpoot is dol op zon- en sneeuwvakanties, wordt graag zen bij de yoga en is in het weekend meestal langs de lijn te vinden bij het voetbal van de kids.


Lynn

Lynn

Verantwoordelijk voor de nodige ontspanning bij DierenDokters. Herinnert iedereen eraan dat het soms tijd is om te werken en soms om te spelen. De enige op kantoor die haar neus overal in mag steken.

Contact

   Landjuweel 5a 3905 PE Veenendaal

   0318-613623

   Maandag-vrijdag van 9.00-17.00

   DierenDokters team

   www.dierendokters.org

   www.dierendokters.com

Informatie aanvragen