Team

Met het DierenDokters team aan jouw zijde sta je er alles behalve alleen voor... 

 

 

Jeroen Dreuw

Jeroen Dreuw

Jeroen is mede-oprichter van DierenDokters en verantwoordelijk voor de grote lijnen, de acquisitie en realisatie van nieuwe klinieken. Als je het even niet meer weet, dan moet je bij Jeroen zijn. Dan stuurt hij je een onverwachte richting op die je nog even niet had gezien. 

In zijn vrije tijd probeert hij elke dag de moeite waard te maken. Met zijn gezin, met bokshandschoenen aan of op een mountainbike.

   06-28454106

   /in/jeroendreuw


Maico Boumans

Maico Boumans

Maico is mede-oprichter van DierenDokters en als dierenarts verantwoordelijk voor het veterinaire beleid en de ondersteuning van de klinieken. Onder het motto "eens een dierenarts, altijd een dierenarts" ziet hij altijd weer mogelijkheden om de cliënten en patiënten nog beter van dienst te zijn en nieuwe initiatieven te lanceren.

In zijn vrije tijd mag hij graag chillen met zijn gezin of een website in elkaar sleutelen. Als hij met vakantie gaat moet daar water bij betrokken zijn (liefst boven 20°C of onder 0°C).

   06-53152306

   /in/maicoboumans


Carma Oudendorp

Carma Oudendorp

Wat kan Carma niet? Vanaf de opening van de eerste DierenDokters kliniek in 2005 begonnen als paraveterinair stagiair en meegegroeid in de organisatie. Carma kent DierenDokters op haar duimpje en is als business support manager constant bezig de klinieken te helpen om de diergeneeskunde nog beter te maken.  

Als Carma vrij is, staat ze altijd in dubio; in de weer met de kids, op pad met vriendinnen of een urenlange wandeling met haar hond Lynn?


Ewa

Ewa is met haar paraveterinaire achtergrond en enorme kennis van Animana een echte duizendpoot op kantoor. Altijd maar kijken of ze het voor de klinieken beter of gemakkelijker kan maken.

Mariola Wegman

Mariola Wegman

Mariola is gecertificeerd coach en bij DierenDokters werkt zij als praktijkcoach. Ze wordt in haar werk helemaal gelukkig als ze een succesvol team kan vormen en een sfeer kan creeeren waarin iedereen optimaal kan presteren.

In haar vrije tijd spendeert Mariola graag haar tijd aan haar familie en vrienden of helpt ze graag haar man met zijn bedrijf. Als je haar even kwijt bent, dan vindt je haar vast bij de paarden.


Kelly

Kelly houdt van cijfertjes en komma's en zwaait de scepter over de boekhouding van DierenDokters. Haar nauwkeurige manier manier van werken zorgt ervoor dat de administratie van het kantoor en de klinieken klopt als een bus zodat de anderen daar weinig omkijken naar hebben.

Lynn

Lynn

Verantwoordelijk voor de nodige ontspanning bij DierenDokters. Herinnert iedereen eraan dat het soms tijd is om te werken en soms om te spelen. De enige op kantoor die haar neus overal in mag steken.

Contact

   Landjuweel 5a 3905 PE Veenendaal

   0318-613623

   Maandag-vrijdag van 9.00-17.00

   DierenDokters team

   www.dierendokters.org

   www.dierendokters.com

Informatie aanvragen