• Praktijkovername

Aansluiting door overname van uw praktijk

Direct stoppen óf nog blijven staan

U kunt uw kliniek aansluiten bij DierenDokters door uw praktijk door ons over te laten nemen. Of u nu nog jaren in de praktijk wilt blijven staan óf direct wilt stoppen, beide zijn mogelijk. Wilt u liever de komende jaren langzaam afbouwen? Ook mogelijk! Wij kijken vooral naar de mogelijkheden die u het beste past. Wij maken we een helder stappenplan zodat een overnametraject zo transparant en soepel mogelijk verloopt.

Deelneming of Joint Venture

DierenDokters kan ook voor een minderheidsdeel eigenaar worden van uw dierenkliniek. We noemen dit ook wel ‘deelneming’ of ‘joint venture’. Grote voordelen zijn dat u baas in eigen huis blijft, wij een gezamenlijk belang hebben om de dierenkliniek naar een hoger plan te tillen en dat u al een deel van jouw pensioen incasseert.

Deze samenwerkingsvorm kan het juiste alternatief zijn voor dierenartsen die moeite hebben met het regelen van opvolging of het verhogen van het rendement maar die nog een aantal jaren in hun dierenkliniek willen/moeten blijven werken.

Team

Na de overname bieden wij de dierenartsen en paraveterinairen een uitstekend toekomstperspectief;

  • Een uitstekend COA+ contract met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Interne opleidingen en een ruim nascholingsbudget
  • Coaching
  • Optimale ondersteuning door ons dienstenpakket

Discretie

Wij begrijpen dat overname van uw praktijk een gevoelige kwestie kan zijn. Daarom gaan wij vanzelfsprekend discreet met informatie om die voorafgaand, tijdens en na een overnametraject wordt uitgewisseld. Indien gewenst maken we gebruik van een geheimhoudingsverklaring zodat beide partijen vrijuit kunnen praten.

Omzet

Wij zijn geïnteresseerd in de overname van gezelschapsdierenpraktijken. Bij een omzet vanaf ongeveer €250K kan uw praktijk interessant genoeg zijn om te worden overgenomen door DierenDokters. Nu nog wat minder omzet, maar wel mooi toekomstperspectief? Neem ook dan vooral contact met ons op!

 

Geinteresseerd?

Contact

   Landjuweel 5a 3905 PE Veenendaal

   0318-613623

   Maandag-vrijdag van 9.00-17.00

   DierenDokters team

   www.dierendokters.org

   www.dierendokters.com

Informatie aanvragen