• Dienstverlening

Franchise: jouw eigen kliniek onder de DierenDoktersvlag

Wanneer je graag een de zeggenschap (en de inkomsten) van jouw eigen kliniek wilt behouden maar wél de meeste tijd aan diergeneeskunde wilt besteden, dan is starten als DierenDokters dierenarts een heel goede optie. Je profiteert dan optimaal van alle aspecten van de DierenDokters dienstverlening en geeft jouw dierenkliniek een vliegende start of een extra boost. De ervaring leert dat onze startende DierenDokters klinieken binnen het eerste jaar al het break-even-point bereiken. Om een DierenDokters partner te worden is voor jou een belangrijke en grote stap. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom vinden wij het belangrijk om vanaf het eerste contact open, helder en transparant te werk te gaan.

Iets voor jou?

De eerste voorwaarde voor een partnerschap met DierenDokters is, dat jij staat voor kwalitatieve diergeneeskunde. Daarnaast moet je natuurlijk sterk gemotiveerd zijn om een eigen kliniek te starten. Dat kan in je eentje, maar ook part-time samen met een collega. Je kunt een DierenDokters dierenarts worden door het starten van een vrije vestiging, een overname of door aansluiting (wanneer je al in bezit bent van een kliniek).

 

kennis-maken

Kennismaking en verkenning

Om er achter te komen of DierenDokters wat écht wat voor je is en vice versa, gaan wij meerdere gesprekken met elkaar aan. Hierin ontdek je wat wij precies kunnen betekenen, wat een partnerschap met DierenDokters inhoudt en wat de financiële consequenties zijn van onze samenwerking. Natuurlijk maak je in deze gesprekken ook kennis met het team dat je in de toekomst gaat ondersteunen. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
 
tekenen

Contractbespreking

Pas wanneer jij je volledig comfortabel voelt met elke aspect van DierenDokters, volgen contractbesprekingen waarin wij je duidelijk uitleggen wat de wederzijdse rechten en plichten van onze samenwerking zullen zijn. Tot aan het tekenen van de contracten zijn alle gesprekken kosteloos en vrijblijvend.

 
locatie

Klinieklocatie

Na het tekenen van de contracten gaan wij voor je aan het werk om de meest geschikte locatie voor je kliniek te vinden binnen de voorwaarden die je aangegeven hebt. Of naar een geschikte kliniek ter overname natuurlijk. Wij voeren dan namens jou de onderhandelingen om een overname tot stand te brengen.

 
financiering

Financiering

Wanneer wij een locatie voor een vrije vestiging of kliniek ter overname hebben gevonden die naar jouw zin is, stellen wij samen een businessplan op en maken wij en een financiële prognose mede gebaseerd op ervaringscijfers van onze andere klinieken. Daarna gaan wij de boer op om een zo gunstig mogelijke financiering voor je te regelen.

 
kliniek

Bouwfase

Wanneer er een goede financiering door een bank is afgegeven kunnen we écht aan de slag. De bouw van de kliniek kan beginnen! Niets is zo vervelend als een uitlopende opleverdatum en overschrijding van het budget. Daarom werken wij met een vaste -meedenkende- aannemer die weet wat we van hem verwachten. Tijdens de bouw regelen wij voor u de aanschaf van apparatuur, instrumentarium en medicijnen. Verder doen wij eventueel een voorselectie voor personeel, richten wij de systemen in en zijn wij aanwezig bij de inrichting van de kliniek. 

opening

Opening

Dan is het zo ver. Uw kliniek staat en is ingericht. Personeel is getraind tijdens de DierenDokters Introductieweek. De buurt weet dat je er bent, zeker na een spetterende open dag. Je kunt eindelijk aan de slag in jouw eigen dierenkliniek, volledig ontzorgd door ons dienstenpakket.

 
kosten

Kosten

Natuurlijk is het niet onbelangrijk om te weten wat de financiële consequenties zijn van onze samenwerking. Wij berekenen een instapfee voor alle diensten die wij tot aan de opening van jouw kliniek verrichten. Deze fee is van te voren vastgesteld en wordt volledig terugverdiend door de inkoopvoordelen op inrichting, apparatuur en instrumentarium én door het feit dat u gewoon door kunt blijven werken tot een paar weken voor de opening.

Na de opening rekenen wij een franchisefee voor de werkzaamheden die wij verrichten. De franchisefee bestaat uit een vast percentage van de omzet en wordt dubbel en dwars terugverdiend door inkoopvoordelen, kostenbesparingen en compliance verhogende systemen.  

 

 
INFORMATIE AANVRAGEN OF MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
   

Contact

   Landjuweel 5a 3905 PE Veenendaal

   0318-613623

   Maandag-vrijdag van 9.00-17.00

   DierenDokters team

   www.dierendokters.org

   www.dierendokters.com

Informatie aanvragen